מכונות קרח | מכונת קרח למטבח המוסדי
קוביות שקופות, חזקות מלאות וטהורות כקריסטל.
פעולת הקירור המהירה ואמידות הקוביה לאורך זמן הופכות את המשקאות לקרים ללא איבוד טעם המשקה.
זמינות ב-3 גדלים ומשקלים שונים.
כושר ייצור ביממה של 150-24 ק"ג קוביות בגודל בינוני.
קוביות הקרח הקלאסיות בצורה מרובעת בעלת 6 פאות.
הקוביות הקלאסיות הינן קוביות מלאות המאופיינות בשטח פנים רחב המאפשר קירור מהיר ויעיל יותר של משקאות.
מתאימות לשימוש במשקאות קלים ובקנקנים.
זמינות במספר גדלים ומשקלים שונים.
כושר ייצור ביממה של 465-154 ק"ג קוביות בגודל בינוני.
קוביות Nugget הקטנטנות בעלות הצורה הגלילית מאופיינות בגודלן הקטן, דחיסותן הצפופה והתאמתן לכל סוגי המשקאות. הקוביות רכות, ניתנות ללעיסה ומכילות יותר נוזל מכל קובייה אחרת, מה שמאפשר לחיסכון בעלות המשקה.
מתאימות לשימושים שונים ביניהם למשקאות מוגזים, לשייקים, למאכלים ולתצוגת אוכל.
כושר ייצור ביממה של 345-266 ק"ג.
קוביות Cubelet הקטנטנות מאופיינות בגודלן הקטן, קלות השימוש בהן, שימושים לטווח הארוך והתאמתן לכל סוגי המשקאות. הקוביות רכות, ניתנות ללעיסה ומכילות יותר נוזל מכל קובייה אחרת, מה שמאפשר לחיסכון בעלות המשקה.
מתאימות לשימושים שונים ביניהם למשקאות מוגזים, לשייקים, למאכלים ולתצוגת אוכל.
כושר ייצור ביממה של 209-110 ק"ג.
פתיתי הקרח מאופיינים בצורתן הטבעית, הגמישות הרבה שלהן וההתאמה שלהן לכל סוגי השימוש הרבים: דלפקי תצוגת דגים, אוכל בבופה, הכנת משקאות קפואים וקירור מהיר של יין ושמפניה בשמפניירות.
זמינים ב-2 ואריאציות: פתיתי קרח המכילים 25% מים, וסופר פתיתי קרח המכילים 15% מים.
כושר ייצור ביממה של 2,500-73 ק"ג.
דפי קרח יבש וקר מאוד המכילים פחות מ-2% מים בתוכם.
מיוצרים בעובי הנע בין 2-1 מ"מ.
אידיאליים לתהליכים תעשייתיים, לתצוגת דגים ומאכלי ים, להשגת טמפרטורת בצק אופטימלית ולהעברת מזון תוך שמירה על אורך חיי מדף ארוכים יותר.
כושר ייצור ביממה של 2,450-426 ק"ג.
מכונת קוביות קרח אינטגרלית מסדרת AC היוקרתית מתוצרת Scotsman, איטליה.
עיצוב מעוגל ייחודי ומהודר המתאים לדלפקים פתוחים עם מגבלת מקום.
עשויה מפלדת אל חלד עם תא אחסון מובנה לייצור קוביות קרח גורמה בגודל בינוני.
קוביות גורמה קוביות מלאות, טהורות, חזקות ושקופות כקריסטל. נמסות לאט, קומפקטיות וללא חורים.